8. listopadu 2013

Yucan Club

Yucan club je seriál o šesti studentech Sant President Academy. Jsou to školní hvězdy, ale zase na druhou stranu, ne takové tynamyšlené. Leader klubu se jmenuje Seichiro, je to dědic obrovské nemocnice a specializuje se na bojová umění. Dále pak Yuri, která je z velmi bohaté rodiny a má ráda všechno, co je společné s jídlem. Karen, která žije s matkou, má ráda šperky a chce se přiženit do bohaté rodiny. Bidou, playboy, který rád chodí s několika dívkami najednou a velice dbá na svůj vzhled. Noriko, krásná, ale tak trochu se schovává za masoku, která nepropouští emoce. Pokud se něčeho štítí, jsou to muži a když se jí nějáký dotkne, nerozpakuje se mu jednu fláknout. A jako poslední Miroku. Za otce má policejního komisaře a má rád mechaniku a motorky. Má spoustu kontaktů s různými skupinami podsvětí a motorkářů, či pouličních rváčů.

Těchto šest se musí vypořádat se spoustou případů. Mnohdy se do nich namočí i z vlastní vůle. Ale jejich hra na detektivy, i když zatraceně dobré detektivy, nakonec vyůstí v boj o život, když se Dewasa, člověk, který se má stát ministrem, snaží zničit jejich školu, jen aby mohl najít poklad, který tam údajně je. Ovšem, to by nebyl Yucan club, aby s tím něco neudělali. A tak, ač v ohrožení života, začínají spřádat plány a nakoenc se jim Dewasu povede usvědčit.
Ovšem stále tu zůstáva faktor toho pokladu. A Yucan Club se dává do pátrání. Nejprve začnou kopat ve své vlastní klubovně, ovšem, jestli poklad našli, nebo nenašli, to už se nedozvíme, protože tím kopáním celý seriál končí.
Má deset dílů a pokud byste měli zájem tento seriál shlédnout, odkazuju vás na youtube, kam zadejte yucan club. Mělo by vám to najít verzi, kde jsou titulky. Ne vždy je to kvalitní, ale sledovat se to dá. Jistě, občas jsou tam takové kiksy, jako posunutý zvuk, ale i tak je to sledovatelné. Dala bych vám lepší zdroj, ale bohužel, o žádném nevím.
Já osobně tento seriál doporučuju. Hodně se u něj nasmějete a zároveň tam nechybí zdravá dávka napětí. I romantiky se tam dočkáte. Je tam vlastně tak trochu od všeho. Pokud máte rádi Japonsko, vyzkoušejte. Za pokus nic nedáte a vypnout to můžete vždy.

Žádné komentáře:

Okomentovat