22. září 2008

Drogy

Takže, lepší nic takovho nezkoušet, nebo se z toh nevyhrabete. Vemte si to k srdci. Nechcete přece zkončit někde pod mostem s partou feťáků, nebo být na mizině kvůli žvárům....
Cartoon Angry Girl, Cartoon Clipart, Angry Clipart, Cartoon Girl ...Řekla bych, že drogy užívají čím dál tím mladší lidé. Ono to je ale asi hlavně tím, že si každej řekne: "Jenom to zkusím" Ale pak už prostě nedokáže přestat, protože je to užasný, nezná nic lepšího, atd... Podle mě teda na světě lepší věci jsou. Např. kamarádi, rodina, láska... No jo. Jenže to si ti lidé neuvědomí. Alespoň ne v tu chvíli. A pokud si to uvědomí alespoň někdy potom, tak to už je pozdě. Jakmile do toho člověk jednou spadne, tak se z toho dostává opravdu horko těko. Většinou vůbec.
Já za sebe můžu bez výčitek říct, že drogy neužívám. Myslím si, že bych s tím asi ani nedokázala začít. A řekla bych, že za to, že dokážu věřit, že jsou i lepší věci, než pocit, kteý nastane poté, co si vezmete drogu, vděčím vým rodičům.
Mezi drogy se řadí i cigarety. Alespoň podle mě. A s cigaretama je to tejný. Jednou do toho spadnete a už v tom jedete a ne každý kuřák dokáže přestat kouřit... Máma to třeba dokázala. A uplně sama. Ale táta... To si můžu nehat jen zdát. Táta kouřil už jako malej... A u nás ve třídě taky kuřilo strašný množství lidí... Jmenovitě si to ale nechám pro sebe. By mě totiž zabili, kdyby na to narazili.

Žádné komentáře:

Okomentovat