8. března 2010

Nechte brouka žít

Možná si myslíte, že tento článek bude o životním prostředí, ale není tomu tak. A ani se nevztahuje k tématu minulého týdne, což byla ekologie. Tento článek se překvapivě vztahuje ke hře 4story, kterou tak vášnivě všem doporučuju.
Než začnu s hlavní myšlenkou, která, byť se to může zdát zvláštní, nemá s brouky nic společného, pokusím se vám přiblížit samotnou hru.
Takže, na začátku se zdarma zaregistrujete a stáhnete si do počítače klienta, abyste mohli hrát. Poté se musíte rozhodnout, jestli budete hrát za Derion, nebo Valorian. A pak plníte úkoly a bráníte vaši zemi před těmi druhými.
Jenže, je tu jedna země - Ardir, která, byť je to válečná oblast, tak je to podle mě trochu přehnané. Vzhledem k tomu, že se tam mají dělat úkoly pro level 31, je jaksi nemožné se příchodu tam vyhnout. Jenže, vy si jenom vklidu chcete dělat úkoly a co udělají ti pitomí Valoriani?
No ano, zabijí vás a ani se vás nezeptají. Vy jim nic neděláte, snažíte se jim jít z cesty a ani nemáte v plánu navštívit Valorian a co oni? No samozřejmě, zabijí vás, co jiného. Myslím si, že v tomto jsou Derioňani lepší. Pokud vidí, že Valorian neškodí vyloženě u nich v hlavním městě, většinou ho nechají jít. Vyjímkou jsou hráči, kteří mají levely přes sedumdesát, ti mezi sebou bojují prakticky pořád, ale co potom my, co máme teprve level 31?
A to je právě to. A proto říkám: "Nechte brouka žít!" Proč zabíjet ty, kteří vám nic neudělali? A myslím, že tohle se nevztahuje jenom na 4story, tohle se rozhodně vztahuje i na reálný svět. Ale o tom mohu napsat později, tady jsme ve 4story. Ale připomeňte mi to, jo?
No, a vy jste pak na každým druhým kroku zabití a nemáte šanci dokončit questy, které zrovna děláte. Já jsem to vyřešila tak, že do Ardiru jdu jenom, když opravdu musím a i pak se to snažím vyřídit co nejrychleji a snažím se tam chodit v době, kdy předpokládám, že tam bude relativně klid.
Ale jednu věc jsem nepochopila, proč umístili do Ardiru questy pečetí pro level 26? To se dost dobře totiž nedá uhrát, když vezmete v potaz, že tam mezi sebou válčí levely 70 a vejs s plošnýma kouzlama...
A proto znova Valoriany vyzývám: "Nechte brouka žít!"

Žádné komentáře:

Okomentovat