17. září 2010

17. 9. 2010

13
Tak jo, ještě vám sem napíšu report. Dneska jsme měli na sedmou. Fyzikální praktika. Zabít toj totok. Ve výsledku jsme rozdělení na dvojice a jelikož já byla navíc, tak jsem v trojici. S Petrem Fialou a Pavlem Hladným. Ale pšt, oni to ještě neví. Sem se totiž od profesora drze nechala na trvrdo k někomu přifařit.
No, pak jsme měli dějepis a dělali jsme jakousi dějepisnou křížovku, což mi připomíná, že si do složky na děják musím přidat eurofólie, či jak se tomu nadává. Holt jsem dneska zjistila, že tma mám prázdnou poslední a tu jsem zaplnila.
Pak byla němčina. Kontrolovali jsme úkol, který si všichni mysleli, že je až na příští úterý. NIcméně, i když jsem ho nahrábla tak narychlo, měla jsem tam jenom jednu chybu. Pak jsme celou tu dvoustranu, na které ten úkol byl, dodělali. Nebylo to zas až tak těžký, akorát když jsme měli fráze přiřazovat, či rozřazovat, podle toho, jestli jsou kladné, nebo záporné, tak na mě vyšla zrovna ta jediná, kterou jsem nevěděla. Holt mám pech...
V biologii jsme probírali krevní skupiny. Docela nuda, ale mám další obličejík. Potom ho sem dám. Až ho teda v tom sešitě najdu a naskenuju ho.
A o volné hodině jsme se nudili. Stejně tak v češtině, protože jsme měli supl a asi osm z nás tam muselo tvrdnout protože pak měli semináře. Zbytek si drze šel domů. No, ale ta informatika za to čekání stojí. To jako zas jo.
Probírali jsme v ní google.com. Takže pohodička. O víkendu se pak musím vrhnout na oba úkoly, co se maj do 24. odevzdat. Ale dneska to ještě hrotit nebudu. O víkendu času dost. Dneska bych na to asi neměla nervy, vzhledem k tomu, že chci psát na blog. :D Ovšem nejdřív budu muset vymyslet, o čem. Ale nebojte, něco mě určitě napadne.

Ovšem, pokud byste měli nějáký nápad, o čem bych mohla článek napsat, sem s ním, uvítám jakékoli podněty. A pokud se mi váš nápad zalíbí, ráda vás uveřejním jako inspiraci s tím, že vaše jméno/přezdívka bude odkazem na vaše stránky/blog, pokud máte. :)

Žádné komentáře:

Okomentovat