7. prosince 2013

Hisoka

A mám tu pro vás další můj obrázek. Tentokrát je to Hisoka z anime Hunter x Hunter. Hisoka je postava, která se mi zamlouvala nejvíc. Možná proto, že není vyloženě kladná, i když není ani záporná. Uznávám, že se jako záporná jevit může, ale není. V originále by měl Hisoka na tvářích mít nakreslené dvě značky. Myslím, že jedno je slza a to druhý hvězda, ale tou hvězdou si úplně jistá nejsem. No, ale proč vám to říkám. Proto, že já jsem tyto značky vynechala a nakreslila jej bez nich. Nevím, ale líbí se mi tak víc.
 Kresleno tužkou na obyčejný papír do tiskárny. Ovšem, tužkou celkem dobré kvality. A tak jako tak, ono ani na materiálu moc nezáleží. Záleží na tom, jestli má člověk chuť malovat. Protože pokud člověk malovat chce, tak namaluje čímkoli na cokoli. Pokud malovat nechce, nenamaluje ani tím nejlepším nic, co by stálo za pozornost.
Další důležitou věcí je nápad. Já osobně třeba nejsem schopná namalovat něco, když nemám nápad. A proto budu vděčná za každý nápad, který mi dáte. Pokusím se vyhovět každému přání ohledně toho, co mám namalovat, ale vyhrazuju si právo danou věc nenamalovat, pokud to bude buď něco, co mi absolutně nic neříká, nebo pokud to bude něco, co se mi hnusí. Jinak ale vyhovím. :) Tak pište a taky pište, co si myslíte o tomhletom obrázku. :)

Žádné komentáře:

Okomentovat