23. března 2010

23. 3. 2010

15
Tak dnešek byl naprosto dokonalej, když vypustíme literaturu. Ta byla nudná. A to hlavně proto, že byla dvouhodinová. Ale potom byla latina a ta byla dobrá. :)
A po latině. To bylo nejlepší, to jsme měli dějepis a ten já mám ráda. Probírali jsme Jagelonce a potom psali písemku. A ta byla na husity a já z ní mám dobrej pocit. :) Takže jsem zvědavá na výsledek.
A pak jsme šli domů, protože další hodiny odpadly. XD Teda, já nešla domů, ale do knihovny, protože jsem si chtěla pujčit dalšího Sherlocka Holmese, jenže k tomu jsem se nedostala.
Pujčila jsem si totiž pátý díl Mýtu a nějákou další fantasy knihu. Jsem zvědavá co to bude a samozřejmě, že až to dočtu, napíšu o tom na můj netový čtenářský deník.
Mno, a pak jsem šla do flétny, kde byla poslední generální zkouška před zítřejším vystoupením. A to bude v Konventu v Brně a docela se těším. Jenom, kdybychom nemuseli mít ty odporný kostýmy. Nebo alespoň ty hučky na hlavách. Ten zbytek bych i přežila.
Mno, a pak jsem dorazila domů a nic nedělala. To jsem celá já, že? Nicméně, uvažuju o tom, že se pustím do čtení Stínů v létě, abych to konečně mohla dočíst. Ale přiznám se, že to má několik dějových linií, které se odvíjí zároveň, takže až budu o tomhle psát na Mermazon, tak to asi hodně zkrátím. xD A zestručním, protože je to složitý jak pila.
Jo, a ne, že se mě budete ptát, co jsou to Andat, protože se to špatně vysvětluje. Pokud to budete chtít vědět, tak si budete muset přečíst Stíny v Létě. Tam to máte vysvětlený. A zadruhé, i když, teď zjišťuju, že nikdy nebylo žádné zaprvní, ale to je fuk, chci to dočíst, abych se mohla vrhnout na Sherlocka Holmese, kterého mám doma. A potom samozřejmě na Mýtus, na který se strašně těším.
A tohle bude prozatíím asi ode mne vše. Možná ještě něco napíšu, ale nespoléhejte na to, není to jisté. Protože nemám žádný další nápad. xD Ale pokud mě něco napadne, tak to určitě napíšu. :)

Žádné komentáře:

Okomentovat