7. dubna 2010

7. 4. 2010

26
Tak dneska jsem nebyla ve škole, protože bylo divadlo a já ten film prostě vidět nechtěla. Teda, divadlo, kecám, kino. Mno, a pak přišel táta a opravoval střechu v dílně. xD Ona se totiž v zimě probořila, jak po tom lítaj kočky a padal na to sníh a rampouchy.
Mno, to víte, taky když je ze skla... A tak jako teda přišel, šel do dílny a hledal desky, který by tam mohl dát. Teda, ty hledal až potom, nejdřív hledal žebřík. A jeden našel na střeše. Jenže byl rozpadlej, tak ho musel opravit. To nějákou dobu zabralo, protože ho nejdřív musel sestavit dohromady a potom tam dát klíny, aby to drželo. A aby tam mohl dát klíny, tak potřeboval pilu. A aby se dostal k té, musel v dílně přeskládat několik věcí. Jo, a taky musel najít něco, z čeho by ty klínky nařezal. xD
No, takže poté, co ten žebř opravil, tak ho vodnesl do dílny a postavil pod ty rozbitý tabule skla. Vylezl tam a pustil se do odlamování rozbitých částí. Šlo mu to docela obstojně, ale musím říct, že jedna příčle toho žebříku to nakonec stejně nevydržela. Takže nakonec rupla.
A pak teda konečně hledal desky, poté, co si naměřil, jak je má uřezat velký. Našel všechny potřebné a řezal. A vyplašil Mikeše. Mno, když byly desky na svých mýstech, tak si to Mikeš přihasil zpátky a co nenesl? Ptáčka. Takže jsme lapli kocoura a ptáček uletěl.
A potom na tu střechu táta ještě něják přidělal jakýsi gumový rohože. Prej, aby to něják spojil dohromady, nebo co... Tuhle část jsem totiž absolutně nepochopila. Ale to se neřeší. Prostě, rohože jsou rohože. A jsou teď na střeše.
A tomuhle celému se říká provizorní oprava. Chtěl tam totiž původně dát jakýsi plechy. Ale nenašel je, takže je tam asi nedal. xD

Žádné komentáře:

Okomentovat